Thursday, June 2, 2011

Tak Sihat .....

Batuk kokol aku dtg balik ..... smlm aku pegi klinik doktor pun terkejut sbb batuk tu on off ..... terus doktor bg referral letter tuk check kat spital ...

Pagi tadi dh singgah ke Hospital Pakar An-Nur ... ader ke leh budak kat kaunter tu suruh aku pegi Pusat Rawatan Az-Zahrah ... end up aku gi ofis ... sebab pagi tadi aku check kat intranet ofis xde ler pulak Az-Zahrah tu dalam list insurans ofis aku huhuhu .....

Nak jadi citer sekarang aku kat ofis betul2 dah x larat ..... lagi lak ngan kakak sorang tu yang memang tinggal ber2 jer ngan aku dok arah sana sini suruh aku buat yang dia nyer dalam bilik tu x tau ler buat aper ..... pegi makan McD ngan Murnida pun x mampu nak habiskan rasa nak termuntah balik jer .... lembik sangat2 dah nie badan pun mengigil .... aku siapkan keje aku mana yang patut then selebihnya aku dok survey and call hospital mana yang aku nak pegi tuk check up ..... akhirnya aku decide balik nanti aku nak singgah Pusat Rawatan Az-Zahrah

1 comment:

armouris said...

lagi info tentang batuk kokol di SIHAT SELALU - Batuk Kokol