Sunday, October 28, 2012

Friday, October 26, 2012

Selamat Hari Raya Aidiladha

Selamat Hari Raya AidilAdha Maaf Zahir Batin ..... Semoga segala pengorbanan yang kiter lakukan diredhai ALLAH ......

Tahun nie kami sekeluarga menyambut ala kadar jer ..... adik lelaki aku yg keje kat Sarawak tu tak balik so biasa2 jer sambutan kiter org ..... mama aku pun cam xde mood nak masak sbb anak dier yg paling kuat makan tak balik hehehe .....First time ambik gbr guna polaroid yg baru di beli so ini ler hasil nyer ..... 


Sunday, October 14, 2012

Selamat Hari Tua

Alhamdulillah usiaku meningkat setahun lagi . Semoga hidup aku akan terus diberkati & dipermudahkan dgn izin ALLAH, insyaALLAH aminnnnn. Tahun nie hari jadi ku jatuh pada hari Ahad. So aku hanya menghabiskan waktu di rumah dengan kedua orang tuaku dan sorang adik perempuanku.

Bertambah setahun lg umur aku. I'm still the same Azyyati. Single & available (bukan nk promote diri sendiri ek). I'm happy to have a such wonderful family & friends who understand me & be there for me. Year by year no. of my friends is increasing, even they come & go but we still keep in touch thru internet especially fb. Thank you very much kerana sudi jd kwn kepada seorang hamba ALLAH yg bernama Azyyati nie. 

Tak sangka sepanjang ALLAH meminjamkan roh Azyyati kepada diriku ini, aku memang hidup di samping kedua ibu bapaku serumah sebumbung sehingga setua ini hehehe. Hanya 8 tahun jer dok berjauhan ngan mereka di asrama di kolej itupun masih dalam KL and Selangor. Sememangnya bila ALLAH menentukan yang aku duduk dengan kedua ibu bapaku sehingga ke umur ini, banyak mengujiku sebagai seorang anak. Sehingga kadangkala aku hampir tewas. Tapi aku kuatkan tekadku seburuk dan sebaik mana mereka tetap kedua ibubapaku. Sehingga aku tak boleh bayangkan andai satu hari nanti kami terpaksa berpisah nyawa. Sesungguhnya aku menjadi terlalu rapat dan menyanyangi mereka sehingga tak dapat membayangkan semua itu.Ok ler tak nak syahdu lelebih.

Nothing special for today. Team Lead aku dari Lugano menjadi orang pertama wish happy birthday. Thank you Cesare. Family aku? Adik bongsu aku menjadi orang pertama yang wish pada pukul 6 pagi.Ntah ler x rasa aper2 lak biler dah makin tua nie. Tak excited langsung huhuhu. 

At the end of the day, i felt very satisfied & happy even no celebration or special present. Hoping it will last long.

Friday, October 12, 2012

My Blessed Mom