Sunday, October 26, 2008

Doa Selamat & Open House


Alhamdulillah segala nyer berjalan lancar ..... open house yg pd awal nyer dirancang telah diselitkan doa selamat memandangkan kami sekeluarga baru ditimpa bencana. Sorry ler gbr kat atas tu jer yg sempat aku snap pastu dh kamera tersimpan kt pocket jer dh x sempat langsung nk snap2 huhuhu ..... kpd kengkawan yg hadir terima kasih diucapkan jgn serik yer maaf kalau ader yg kurang .... paling penting sorry sgt2 sbb aku x sempat nk entertain korang sgt eh ..... kpd mereka2 yg termiss dr jemputan .... maaf dipinta sbb aku baru kehilangan sume contact no dh x de .... insyaALLAH lain kali kalau ader rezeki yer

So basically gbr kat bwh nie gbr masa open hse kt ghumah TTDI aku thn lps .... tp menu dier lebih krg sama jer laksa johor, nasi beriani & nasi himpit ... air nyer air sirap bandung (aku buat tau gerenti kawww hehe) & air punch buah (adik bungsu aku buat) ..... yg lain nyer thn nie cume nasi himpit ditukar ke soto .....

nie gbr abah aku & adik2 dier

Thursday, October 23, 2008

23 Oktober 2008

Mulai tahun ini selain dr harijadi aku yg jatuh pd bln oktober, akan tersemat 1 lg peristiwa pd bln oktober nie .... sebelum nie aku selalu tgk kat drama2 filem2 x pun bc paper psl citer tp ari nie tepat kul 4 pg (anggaran aku ler) ianya dh terjd pd diri aku & family ..... yes kami dirompak, diikat & diacu dgn parang ....

Alhamdulillah kami x diapa2 kan ..... harta benda yg hilang tu maybe bkn rezeki kami sekeluarga yg penting nyawa & maruah x tergadai ...... Semoga perompak2 itu diberi petunjuk & hidayah supaya lps nie x de keluarga lain yg akan menerima nasib seperti kami......

Aku harap korang dapat doakan aku & keluarga dpt keluar dr trauma nie .......

Tuesday, October 14, 2008

14 Okt ..... aku dah ke alam 30an .....

Alhamdulillah aku masih dipanjangkan usia oleh ALLAH untuk melihat keindahan dunia ciptaannya , bersama keluarga tersayang & kawan2 yg amat aku sayangi . Masih diberi kudrat untuk terus mecari rezeki di samping cara hidup yg semakin mencabar. Ok ler sbnrnyer biler dh masuk alam 30 nie aku x expect ler any celebration .... sekadar wish pun dh enough utk aku ..... tp x sangka lak ader double celebration hehe .... 1 kat ofis 1 lg lak ngan family aku mlm tu .... anyway thx all for the celebration & aku tul2 terharu .... naim, werncheng, zie, nana, chua, steve, nelson, yuz ..... thx a lot ......

kiri : caramel cream cheese .... kanan : choc blueberry (dua2 pun aku rekomen sedappppppp)

thx a lot guyz

huduh nyerrr nie saper potong nie hehe hny aku, nana & naim jer tau ;-)

1 potong jer tp buat kiter org sume x gi lunch sbb full giler

Wednesday, October 1, 2008

Salam Aidilfitri