Monday, January 26, 2009

Way Back Home From Cameron

Isnin 26/01/2009

Kul 6 pg kiter org dh bangun & packing tuk balik ..... gitu gini kul 7.45 kiter org check out dr apartment ..... sblm balik tu kiter singgah jap kt Kpg Sedia Strawberry Farm tu beli fresh strawberry tuk bawak turun bg kengkawan & sedara mara .....

ini ler strawberry farm yg kiter org pegi sampai 2 kali tu

ini lak nursery yg ader kt sebelah strawberry farm tu

Pastu singgah lg KEA Farm sbb husni & yah ader nk beli sumthing lg .....


Lastly kiter org singgah Cameron Valley @ Bharat Tea ...... sian Hilmi & Hairi sbb dier org ngan mama & babah aku so dier org dh turun dulu & x dpt singgah ladang teh nie .....


Sampai bwh dh kul 11.30 ..... so kiter org lunch kt KFC Batu Gajah sbb lps tu nk htr Husni balik UTP ..... On d way balik Nilai tu highway clear x de jem so dlm kul 3.30 Alhamdulillah kami selamat sampai ..... hehe sbb seronok sgt pegi, yah leh suggest tuk jd kn pegi cameron aktiviti tahunan family aku hehe kena kumpul duit ler sbb nk kumpul fridge magnet & key chain lg nie ;-)

pemandangan indah yg kiter org sempat snap on d way turun .... kira ari tu pemandangan di waktu tengahari yg nie di waktu pagi time kabus tgh tebal

2 comments:

Mrs LVoe said...

farah dh lama x gi Cameron nie. masih sejuk agi ker yati? bestkan dpt bcuti.. arini sgor keje bosan u.

Azyyati said...

kalau hujan mmg sejuk tul rs cam kt oversea jer .... ari yati sampai tu panas ... tp x ler panas sgt ... 2nd day tu hujan lebat ... mmg sejuk giler ... ckp pun dh berasap2