Sunday, May 10, 2009

Selamat Hari Ibu

Selamat Hari Ibu mama ku ..... thanx for being there for me ..... thanx sbb masih sudi bersama2 ngan your daughter yg dh nak masuk 31 nie yg still living with u until now ..... still makan hasil masakan mama even dah umur 31 ..... i tried to be a good daughter for u mama ..... but cita2 ku masih x tercapai ..... untuk ibu2 di luar sana selamat hari ibu juga yer .....

Ari nie utk pertama kali nyer since aku beli 'Persona' aku nie aku basuh sendiri hehehe ..... terpaksa lerrrrr..... selalu nyer aku htr kedai jer cuci ..... on the way balik dr keje aku pi singgah mn2 carwash ..... tp since training ari tu pastu involve lak ngan projek kat KLCC nie ..... balik pun x tentu ms ..... x mandi2 'Persona' aku tu dibuat nyer .....

Ari nie time gi isi minyak baru aku notice betapa berkerak nyer 'Persona' aku tu hahahahaha ..... so aper lg ptg tu start ler aku memandikan 'Persona' aku tu ..... baru ler ternampak dek aku calar sana calar sini ..... ish ish ish ganas tul aku guna keta hehe ..... conclusion nyer penat tul aku ptg nie ..... org dh lama x cuci keta sendiri ...... dh ler tgh musim panas ...... kalau 'Persona' aku mandi air sabun aku mandi peluh hahahaha

1 comment:

Mrs LVoe said...

sha pun dh 31 and still stayed with my parents hehehe..

takut la dok sorg2