Monday, May 25, 2009

Happy Birthday My Persona

Aku baru jer balik dr ofis nie (11.15 mlm) ...... discussion aku tu start kul 8.15 mlm ...... bos yg kiter org tu sampai lambat ..... kiter org baru igt nak angkat punggung balik hehehehe sekali tu dier sampai ler pulak hehehehehhee

Ok ler today genap 1 tahun Persona .... ketaku .... chewahhhhh ....... pejam celik pejam celik x sangka aku dh 1 thn guna Persona ...... ALHAMDULILLAH setakat nie sume nyer baik2 belaka ..... semoga ianya kekal ...... semoga aku berjaya memandu "persona" ku dgn selamatnya dgn baiknya ...... sbb maklum je ler aku nie pemandu F1 sikit lg2 kalau dh balik lewat ...... 10 minit leh sampai dr Bukit Jalil ke Nilai tu hah ..... nie sejak project base kat KLCC nie ..... pg2 pun aku pecut ...... huhuhuhu .... syg sbnr nyer nak pecut .... tp nk buat camne aku nie ader 1 sifat baran ...... jd kalau ader jer driver buat aku hangin on the road ..... abis ler mmg aku kejar aku pecut ler hohohoho ......

Sian sbnr nyer ngan "persona" aku tu ..... ye ler bz sgt ngan projek kat KLCC tu aku hampir2 lupa nk renew insurans & road tax ..... sib baik sume skrg dh ler online .... pastu aku nie kan pemandu berhemah ;-) hehe so x de saman sehari leh siap ...... so elok2 je ler smlm aku gi ambik road tax as a beday gift tuk 'persona' aku tu ...... hah nie aku nak nasihatkan korang kalau nak renew insurans keta tu intai2 ler ko nyer NCB .... jgn jd cam aku nie ms aku beli "persona" dulu aku tak tau ler aku check ke tak NCB tu ..... sbb NCB aku tu dh 55% the max ..... so alhamdulillah insurans aku dr RM1300 dh RM700 ....... thanx to nawal offismate aku .... kalau dier x igt kan aku psl hal tu melayang dh duit aku RM600 huhuhuhuhu

hmmmm ok ler aku nak tido dh nie ..... good nite ..... semoga ari esok x sepanjang ari nie letih tul aku rs .....

3 comments:

Nora said...

hai salam kenal..masuk blog sy utk ketahui kehebatan produk MARYKAY..sy jg adakan sesi rawatan muka percuma utk mereka yg berminat nk mencuba produk ini.just in4 kwn2 (1-6 org) n kita bole adakan skin care MARYKAY di sana..ok..klu berminat nk intai peluang perniagaan kecantikan pun,bole hubungi sy yer

mrbad said...

hapi birdday

Yatie said...

crite pasal, penah sekali tuh aku check online sekali 7 aku dpt saman .. F1 tegar sungguh .. muahahaha ...