Saturday, June 13, 2009

Jangan Pandang Belakang Congkak

Lama nyer dah aku x update blog aku nie ..... sbb tu aku rs blog aku nie x de org baca sbb aku jarang2 update kan ..... kalau update pun ntah aper2 citer ntah ..... nanti aku usahakan ler aper yg aku leh buat ngan blog nie eh ...... sian blog aku nie dh bersawang ...... mcm mn bersawang nyer bilik aku cam nie gak ler blog aku ...... so sbb ari nie aku kemas bilik aku jd aku kemas gak ler blog nie ......

Tu ler since projek ******** nie ..... idup aku rs mcm huru hara ..... dlm kepala nie siang mlm dok igt BPM & doc ..... rs mcm dh x de life dh ..... cpt ler abis projek nie ...... aku nie dh x larat sungguh
Nie aku baru balik dr tgk wayang ..... citer "JANGAN PANDANG BELAKANG CONGKAK" ..... nampak nyer pilihan aku x salah ..... puas aku gelak td ..... rs ilang jap segala stress & sakit kepala aku ...... otak aku pun rs ringan sikit nie ..... kalau tidak tiap2 ari berat semacam jer .....

Ok ler citer psl filem nie kan ..... overall ok ler ...... x membosankan ..... kelakar ...... cuma ending dier je ler cam hanging ...... x tau ler kalau ade samb kan si david teoh tu nk buat .....tp overall mmg kelakar ler abis 1 panggung gelak ......

Hah sebelum filem tu start td aku sempat ler jalan2 dlm alamanda tu ..... ms kat MPH tu terserempak lak aku ngan cikgu aku ms kat maahad ...... cikgu rohani, cikgu english aku ...... x sangka tul aku dier igt aku lg ...... ye ler after almost 15 yrs ler kan ..... ms aku tegur dier td dier ckp tu ler dr td i pandang u rs mcm knl tp dier kata dier takut silap org almaklum je ler size aku nie kan dh berubah compare time sek dulu hehehehe ...... tp pk2 how sweet kan biler kiter dpt tau cikgu kiter igt kat kiter .....harap2 dier igt aku psl yg baik2 je ler jgn part yg aku nakal dah ler hehehehehe

Hah satu lg .... aku dah aim 1 kedai kat alamanda nie ...... dier jual fridge magnet cantik2 ...... hmmm x igt lak aku price dier ..... tp kalau x silap yg biasa2 tu harga dier RM2.50 .......yg makanan RM3++ yg botol RM4++ and yg ader blink2 RM5.90 ....... td x sempat aku nak beli ..... igtkan nak beli lps movie abis lupa ler pulak aku nyer movie tu abis kul 11 ..... kuar2 kedai dh tutup huhuhu .... x pe2 lps nie leh gi beli ..... bkn jauh pun alamanda tu hehehehe

4 comments:

Mrs LVoe said...

farah tunggu pirate DVD nie heheh.. jahatkn!

mrbad said...

aku nak komen lah... muahahahha

Yatie said...

aku tau kedai FM yg ko maksudkan .. dia satu level ngan GSC tuh kan? ari tuh aku nmpk satu FM teko kecik tuh ... baru nak sentuh tmpt pusing2 tuh, dia jatuh .. rasa2nya mcm pecah tangkai dia .. tapi aku letak balik .. dah mmg bukan salah aku .. ntah hapa la crite FM tuh .. huhuhu ...

azyyati said...

farah : hehe yati pun tunggu dvd pirate gak nie nak beli tuk mama yati

mrbad : hahahaha ko nie mesti tgh bosan

yatie : tul ler tu 1 level ngan gsc ...hehehe x per2 pekerja kedai tu x perasan hahahaha tp ms aku gi ari tu pekerja kedai tu dok ngekor aku sampai x syok nak pilih huhuhuh