Saturday, June 20, 2009

Hari Rehat Sedunia

Tak terucap betapa bahagia nyer aku ari nie sbb dpt berehat ..... ye ler since projek petronas ... weekend aku pun x mcm weekend ..... pastu ngan aktiviti jalan2 aku biler weekend nyer lg ..... ari nie ler tul2 aku dpt rehatkan diri kat ghumah ..... konon2 nyer nak kemas bilik aku nie ..... tp aku x terkemas pun sbb aku dok berehat jer ari nie ...... hai nikmat nyer dpt rehat hehe

Lg lak minggu lps mmg keje aku havoc giler kt ofis tu ..... otak pun sampai cramp ..... short term memory pun asyik lost ..... tu lum tambah exercise tower 1 ke tower 2 aku tu ...... alhamdulillah turun 2 kg ler aku minggu nie dibuat nyer ...... tp x cukup lg tu sbb nyer baju aku dh rasa x selesa sana sini ...... kena turun lg nie .......

Ari nie aktiviti aku cuci segala baju aku yg ader kt ampaian aku nie hah ..... jgn salah fhm lak ek ..... tiap2 ari pun aku basuh baju ..... tp nie koleksi tudung2 aku & baju kurung aku yg hand wash ..... ari nie kasi dry clean sume ...... pastu aku gi avon ...... ambik brg2 cousin aku tu ...... sib baik ler aku check mlm td ..... ari nie last day promotion dier ...... kalau tidak naya aku ..... dh ler cousin aku order byk brg tu ...... selebih nyer aku berehat dh berfacebooking jer ari nie ...... jap2 lg aku nak update blog aku nie ...... byk story yg aku x terciter lg dlm nie ...... ok ler selamat beristirehat sume yer ........

1 comment:

Mrs LVoe said...

slamt berehat.. aku mmg tunggu hari sabtu.. ahad rasa tensen sbb esok dh keje