Thursday, May 8, 2008

Giant Papaya .....

Ari nie aku nak share ngan korang 'giant papaya' babah aku ..... nanti lps nie aku buktikan ko betapa besar nyer 'giant papaya' nie ...... tgk ler sendiri gbr2 kat bwh nie betapa bsr nyer 'giant papaya' tu compare ngan papaya yg lain tu ....... pelik tu kan benih pokok nie sama jer ngan jiran depan ghumah aku tp yg uncle tu punyer biasa2 jer size dier tp babah aku nyer giant size .......




2 comments:

ijad said...

salam... dah lama saya tak makan betik ni...

Zakiyah said...

Teringin nye....

-mycountlessdreams.blogspot.com-