Monday, November 17, 2008

Senarai Kesyukuran CikComby

Aku dpt nie dr CikSiken .....

1. Saya bersyukur kerana memiliki keluarga bahagia
2. Saya bersyukur kerana ibubapa masih sudi membenarkan saya tinggal bersama mereka
3. Saya bersyukur kerana memiliki keluarga yg sentiasa di samping
4. Saya bersyukur kerana akhirnya saya dapat pekerjaan yg dekat sikit dgn ghumah
5. Saya bersyukur kerana akhirnya saya dapat menjauhkan diri dr org yg pesimis itu (my fren u know who i mean)
6. Saya bersyukur kerana masih dipanjangkan usia untuk terus mengubah cara kehidupan saya
7. Saya bersyukur kerana diberi peluang untuk berbakti kepada ibu bapa saya
8. Saya bersyukur kerana setelah 6 thn berkerja sudah 2 kali saya beli kereta
9. Saya bersyukur kerana telah diberi peluang untuk memandu sendiri dari KL ke Perlis, Kelantan dan JB
10. Saya bersyukur kerana diberi peluang untuk memiliki kawan2 yg amat baik hati dan memahami saya
11. Saya bersyukur kerana walau susah bagaimana sekalipun saya masih mampu untuk membeli makanan
12. Saya bersyukur kerana diberi peluang untuk ke sekolah agama SMKA ( kalau tk sy x tau mcm mn ler penampilan saya skrg)
13. Saya bersyukur kerana dengan kereta yg saya ada banyak jalan yg saya dh expert termasuk di langkawi
14. Saya bersyukur kerana perompak tempoh hari tercicir handphone sony sy (kalau tk x de hp ler aku sampai skrg sbb lum mampu nk beli baru)
15. Saya bersyukur sekiranya 4 org perompak yg ditembak pg td adalah perompak yg sama yg merompak ghumah sy
16. Saya bersyukur kerana tidak diapa2kan masa kena rompak tempoh hari
17. Saya bersyukur kerana harga minyak makin turun
18. Saya bersyukur kerana dah dapat kumpul 5 model kereta james bond dr Shell (hehehe)
19. Saya bersyukur kerana dijauhkan dari penyakit yg boleh memudaratkan diri saya
20. Saya bersyukur kerana ditakdirkan belajar dalam bidang sains komputer (kalau tk x reti ler aku nk berblog facebook sume tu hehe)

Skrg aku nak sesaper yg baca blog aku nie pun senaraikan kesyukuran korang yer .....

2 comments:

Yatie said...

nanti ada masa aku wat ye ..

ReNeE said...

haha..cik siken mmg suke mengetag org...